Kære alle                                                                                            HF Granløseparken d. 5/5 2020

Så er sæson 2020 skudt i gang. Et tidligt forår med fantastisk vejr. Nogle af os har haft mange coronafridage og det har summet af aktivitet i huse og haver. Vi har oplevet en stor, stor interesse for at købe huse herude, og i løbet af de første måneder i 2020 har 11 huse skiftet ejer. Vi byder alle jer nye hjertelig velkommen, I er kommet ind med stor energi – dejligt at se ??

Vi gør opmærksom på at foreningen har en lille trailer til gratis udlån. Den kan bookes hos Annette C. på tlf 42203432.

Vi har fået en (uformel) ordning med XL Meredin om procenter hvis vi køber hos dem. Bare sig at du har hus i Granløseparken, så er de venlige med ca 15 % på kontantkøb.

Vi har også en rabatordning med Holbæk Farvehandel på L.C. Worsøesvej 2, 4300 Holbæk, sig at du har hus i HF Granløseparken.

Du kan bestille flaghejsning hos flagdame Annette på tlf 42203432.

Der ligger en bunke muldjord ved indgangen til Granløseparken. Du er velkommen til at hente småportioner til fx krukker, opfyldning af småbede o.lign., men har du større projekter i gang må du bestille egen levering. Vi har god erfaring med Jesper Grønlund tlf 30551903

Der ligger også grus i en bunke ved siden af skralderummet v. Fælleshuset. Det er til vejfyld, hvert hus har som bekendt pligt til at holde vejen ud for egen grund. Grus til egne projekter i haverne kan også bestille hos Jesper (for egen regning selvfølgelig).

Kan det friste med en gang bordtennis? I har mulighed for at komme til i Fælleshuset mandage, ring til Marianne (41474248) eller Jette (42233556) så kommer vi og låser op. Vi har et dartspil der venter på at blive hængt op. Vi har også en ukrudtsbevokset petanquebane som venter på befrielse..

Fælleshuset kan lejes når forsamlingsforbuddet ophæves. Det er Annette W tlf. 42204237 som administrerer udlejningerne. Pris 1800 + forbrug for hele huset. Lille sal 1000 kr + forbrug.

Åbent kontor: 1. søndag i måneden mellem 10 og 12. Kom og få en snak om stort og småt, vi har kaffe og brød parat.

Med så mange nye havelejere ridser vi lige følgende op – vi andre kan måske også trænge til en genopfriskning:

-          Byggeri: Husk at aflevere tegninger af planlagt byggeri i postkassen v. fælleshuset eller mail til formand@hf-granlose.dk . Byggeriet skal godkendes inden påbegyndelse. Få vejledning og råd hos Henning på tlf 28269171 (træffes telefonisk onsdage kl. 17 – 19, og ellers på mail eller sms)

-          Samletank. Husk at ansøg kommunen inden igangsætning. Det skal være en autoriseret kloakmester der skal forestå etableringen for at kunne opnå godkendelse. Læs mere på kommunens hjemmeside eller ring til Henning eller Marianne.

-          Parkering – der må parkeres på p-pladserne langs den asfalterede vej. Kun ved af- og pålæsning er det tilladt at holde ud for haverne.

-          AFFALD – utroligt at det skal gentages!!!: SORTÈR affaldet…. LÅGET skal kunne lukkes….. KØR på omlastning med stort skrald og haveaffald. Vi bestiller et papbur mere.

-          Til brugerne af toiletvognen: Hvis rengøringen er for mangelfuld i løbet af fx din uge, vil du få tilsendt en regning på 300 kr.. Ønsker du at bytte uge, finder du selv en at bytte med.

-          Vi nærmer os 15. maj.. Fra denne dato gælder reglerne om begrænset brug af motoriserede redskaber. På hverdage efter kl. 19.00, lørdage efter kl 17.00 og alle søn- og helligdage er det ikke tilladt at bruge motoriserede redskaber (incl el-redskaber).

-          Hunde: sådan lidt løst talt, er der lige knap 30 hunde herude. Der ligger for mange hundelorte – saml nu op efter din hund!!! Hundene skal selvfølgelig være i snor og de må ikke være til gene med gøen og aggressiv adfærd… Klager påtales overfor ejere.

Fartbegrænsningen er stadig 20 km/t. Der køres alt for stærkt både på asfalt- og på grusvejene. Henstil også til dine gæster at de skal køre langsomt herude.

SÆT NU FARTEN NED FOR F….. DA !!!

Og så til lidt mere fredelig info ?? :

Haveudvalget er klar til første vandring midt i maj. Der er heldigvis ikke meget at komme efter, de fleste steder ser det så fint ud. Udvalget vil tjekke ukrudt i og langs hække, huller i veje og ophobet affald i haverne.. Så på med handsken og undgå henstillinger og havemand.

Arbejdsdagen i foråret er som bekendt aflyst. Vi planlægger små projekter man kan tilmelde sig i små grupper, I vil høre nærmere. Hvis vi allerede nu har nogle ivrige frivillige, så trænger trappen til Fælleshuset til renovering. Ring til Jette – 42233556.

Den nye lokalplan er som planlagt til endelig afstemning i kommunalbestyrelsen d. 20. maj. Vi venter i spænding og håber at den bliver vedtaget…

Jubilæumsfest og generalforsamling er stadig udsat på ubestemt tid.

Til slut skyder vi årets konkurrence i gang. Hvem kan dyrke årets højeste solsikke? Kom og hent en potte med såede frø hos Marianne (Violstien 66). Vi kårer vinderne i efteråret, og der er selvfølgelig fine præmier til ét barn og én voksen deltager.

 

 

Rigtig god sæson 2020 ??

Venlig hilsen Bestyrelsen